Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GORDON ST. GARAGE

IMG_56852 IMG_56692 IMG_56932 IMG_56742

Alltså, denna pizza som jag och Paula åt på Gordon St. Garage i fredags… Oh my. Pumpa, fetaost och pinjenötter, mums! Jag undrar verkligen varför vi inte äter mer pumpa i Sverige? Jag hade aldrig smakat det innan jag kom hit och det är ju sååå gott. Till pizzan blev det en juice med jordgubbar, äpple och mynta, även den såå god. Hit blir det fler besök! Idag har jag pluggat hela dagen och gjort klart första delen på min stora assignment. Jag fick även ett väldigt roligt telefonsamtal, blir det något av det ska jag absolut berätta snart!

Well, this pizza that Paula and I had at Gordon St. Garage… Oh my. Pumpkin, feta and pine nuts, yummy! I wonder why we don’t eat pumpkin in Sweden, I had never had it before I moved here and now I love it. With the pizza we had a juice with strawberries, green apple and mint, also super yummy. I will definitely come back here! Today I’ve been studying all day and finished the first part of my big assignment. I also got a really great phone call that I’m super excited about, if it leads to anything I will tell you all about it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson