SUNDAY SHARP

IMG_59532

Trench coat: Lindex, Shirt: Shein (here), Jeans: Asos, Bag: Charles & Keith, Shoes: JustFab

God eftermiddag alla! Hoppas att ni haft en härlig helg? Min var superbra. Igår var vi hemma hos oss och hade 5-kamp som jag hade förberett vilket övergick i en spontan utgång och idag har jag och Jesper varit ute och fixat lite ärenden. Vi åkte bland annat till marknaden i Subiaco och köpte på oss en massa frukt och grönt och sedan var vi till IKEA för att köpa lite svensk mat. Detta hade jag på mig idag! Det var ganska kallt men i alla fall soligt, gav mig en bra ursäkt att använda min fina trench coat. Nästa vecka ser det ut som att vi ska få lite 25-gradigt och sol, lääängtar!

Good afternoon everyone! I hope you’ve had a good weekend? Mine was great! Yesterday we we’re in our apartment and played some games and after that we went to a club in Leederville and today Jesper and I have been fixing some stuff. We also went to the market in Subiaco and bough a lot of fruit and veggies and to IKEA to buy some Swedish food. This is what I was wearing today! It was pretty cold outside but sunny at least, gave me a good excuse to use my trench coat. Next week it looks like we’re going to get a day with 25 degrees and sun, can’t wait! 

IMG_58342 Outfits Augusti 2015 IMG_59312(2) IMG_60292(2) Outfits Augusti 20151 IMG_61672

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!