GIVE ME SUMMER

summer-inspo summer-time

 

SUMMER INSPO

Jag tror nästan aldrig att jag har längtat så mycket efter något som jag längtar efter den Australienska våren just nu! Det känns som att hela livsstilen här bara inte fungerar när det regnar och är kallt. Jag vill bara ha sooool varje dag och värme igen så man kan hänga på stranden, äta picknickar, sitta på uteserveringar, göra utflykter, ligga vid poolen och bara göra allt som hör sommar och värme till! Idag är det riktigt kallt för första gången (15 grader!!) och regnet vräker ner så vi sitter inne idag och försöker hitta på något roligt att ägna lördagen åt! Hoppas att ni har massa sol och sommarvärme hemma i Sverige ♥

I don’t think I’ve ever looked forward to something as much as I look forward to Australian spring right now! It feels like the lifestyle here just doesn’t work if it’s rainy and cold. I just want some suuuuun every day and heat again so that I can hang out on the beach, have picnics in the park, make day trips, lie by the pool, watch the sunset and just do everything that has to do with summer and warmth! Today it’s really cold for the first time and the rain is just pouring down and we’re inside trying to figure out what to do with this Saturday. I hope you all have sun and summer wherever you are 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vädret i Sverige idag har varit varmt med 23 grader och massa sol 🙂

  Isabelle 2015-08-10 19:18:52 http://nouw.com/isabelleedstrom
  Svara
 • Jag vill också ha sommar! Vädret i år har ju inte varit det bästa, men hoppas att det vänder snart 🙂

  Linnea 2015-08-08 23:37:55 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Vilka ställen skulle du tipsa om i Thailand? Minns att jag läste att du var där i somras!
  Kram

  Kajsa 2015-08-08 22:59:47
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Hej Kajsa!

   Senast jag var i Thailand var faktiskt min 10e gång.. haha. Så jag har spenderat en hel del tid där! Jag tycker att du ska besöka Koh Kood, Koh Mook och Koh Lipe 🙂 Kram!

   Fanny Staaf 2015-08-11 02:55:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!