VECKANS FILMTIPS V.32

filmtips

Spy – 8/10
Genre: Action/Comedy/Crime
Watch if you liked: The Heat

Jag har längtat länge efter att få se denna, och jag blev inte besviken! Rolig komedi med en av mina favoriter, Melissa McCarthy! Gillade du ”The Heat” kommer du gilla denna också, samma typ av film och samma humor! En rolig överraskning att Björn Gustafsson dök upp hela plötsligt också! Haha.

I’ve been wanting to see this movie for a while and I wasn’t disappointed at all! Fun comedy with one of my favorites, Melissa McCarthy! If you like ”The Heat” you will certainly live this too, same type of movie and same humor! It was a fun surprise when Swedish actor Björn Gustafsson suddenly showed up too, haha. 

Life As A House – 9/10
Genre: Drama
Watch if you liked:

Hur är denna film 14 år gammal och jag har aldrig hört talas om den? Känns som en riktig klassiker, typisk film som får höga betyg! Välgjord, mycket känsla, bra skådespelare och fler än en storyline! Jag tror att denna film är absolut bäst om man inte läser om den innan så att man inte vet något. Rekommenderas varmt!

How is this movie 14 years old and I’ve never heard of it before? It feels like a real classic, typical movie that gets high IMDB ratings! Made ”with love”, a lot of feeling, great actors and more than one storyline! I think that this movie is best to watch without reading about it in advance so that you don’t know anything about it. I really recommend this one!

42 – 7/10
Genre: Biography/Drama/Sport
Watch if you liked: Moneyball

Perfekt film att se med pojkvännen! Jag försööööker verkligen men filmer som handlar om sport kommer mig inte riktigt lika nära som andra filmer, även om detta verkligen var en av de bästa jag sett hittills! Älskar att den är baserad på en verklig historia. En framgångsberättelse som utspelar sig under tiden det var väldigt svårt att vara mörkhyad och accepterad i Amerika.

Perfect movie to watch with your boyfriend! I’m reeeeeeally trying to feel as much for sport movies as other movies but I just can’t, but this was really one of the best ones I’ve seen so far! I love that it’s based on a true story. A story about success during the time is was very hard to be dark skinned and accepted in America. 

filmtips-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!