CHARLES & KEITH

IMG_561722

My new baby

Det slog mig här om dagen att jag aldrig har tipsat om en av mina favoritbutiker, Charles & Keith! De har tyvärr bara butiker i Asien och mellanöstern men deras webshop fungerar ju också bra och levererar worldwide! Anledningen till att jag älskar detta märke är att deras butiker är så himla fina och känns superlyxiga, deras väskor och skor ser ut som märkesgrejer och har riktigt bra kvalité, OCH… det är billigt! När jag var i Singapore låg priserna på en väska mellan ca 200-500 kronor (!!) men på webshopen och i andra länder jag varit är det mellan 300-1000 kronor, fortfarande väldigt överkomligt för kvalitén och designen med andra ord. Ni som hängt med här på bloggen länge har säkert sett mina väskor därifrån mycket förut (denna som jag använde nästan jämnt förut t ex) men på bilden ovan ser ni det senaste tillskottet till min samling som jag köpte i Bangkok! Jag fick även med mig en ny plånbok hem. Så här är ett hett tips till alla er som behöver införskaffa en ny väska eller nya skor till hösten! Ni hittar deras webshop här. 

It hit me that I have never told you about one of my favorite brands, Charles & Keith! They only have stores in Asia and the middle east but their webshop is great as well and delivers worldwide. The reason I love this brand so much is that their stores look really nice and luxurious and their bags and shoes are really good quality and look like designer items but… it’s cheap! In the picture above you can see the newest one in my collection that I bought in Bangkok a few weeks ago, I also got myself a new wallet. So, here is a hot tip for those of you who have to invest in new bags for the fall! You’ll find their online store here

charles-and-keith

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!