MITT JULI 2015

mitt-juli-1 mitt-juli-2 mitt-juli-3 mitt-juli-4 mitt-juli-5

Vilken fantastiskt bra månad Juli var! Sverige, Estland, Thailand och Perth, allt på en och samma månad. Nu hoppas jag att Augusti också blir bra även fast jag inte har skyhöga förväntningar. Augusti är den sista vintermånaden här i Australien (mycket regn) och jag ska plugga i dunderfart hela månaden och försöka få min utbildning klar så att jag har en sak mindre att tänka på. Nu ska jag ta tag i en uppgift som jag dragit mig lite för att börja med då den verkar väldigt svår men tror den är superkul när jag väl kommer igång!

What a great month July was! Sweden, Estonia, Thailand and Perth, all in one month. Now I’m hoping that August will be great too but I don’t have thaaaat high expectations since August is the last month of winter here (lots of rain) and I’m going to study most of the time to finish my course as soon as possible so that I can have one less thing to think about. Now I’m going to start on an assignment that I have been dragging for a while because it seems really hard but I think it will be super fun once I get started! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!