Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS FILMTIPS V. 31

filmtips

The Giant Mechanical Man – 7/10
Genre: Romance/Drama/Comedy
Watch if you liked: Adam

Denna film var väldigt mysig och lite speciell, en söt kärlekshistoria om två personer som inte riktigt vet vad de vill i livet. Jag tyckte dock att filmen kändes väldigt kort, när den var slut kände jag att den precis hade börjat! Men det är nog något positivt.

This movie was so cozy and a little special, a cute love story about two persons who don’t really know what they want in life. I thought the movie felt short though, when it was over it felt like it just started! But that is probably something positive. 

The DUFF – 8/10
Genre: Comedy/Teenage
Watch if you liked: Mean Girls

OJ vad denna film var över mina förväntningar! Det var sååå många år sedan det kom en sådan här riktigt bra tonårs/highschool/guilty pleasure film. Önskar att jag hade sett denna första gången när jag var typ 14, men den var bra nu också! Som vanligt så tolkar jag alla filmer för den genren den är och skulle aldrig säga att denna var bra i jämförelse med t ex. Interstellar men för sin typ av film så hade den alla rätt för underhållning och tjejkompismys!

WOW, this movie was high over my expectations. It’s been so many years since I last saw a new teenage/high school/guilty pleasure film. I wish I saw this when I was 14, but it was good now too! As usual I grade all movies for the genre it is so I would never call this great in comparison with for example Interstellar but for this kind of movie, it’s perfect!

The Kids Are All Right – 7/10
Genre: Comedy/Drama
Watch if you liked: Thanks For Sharing

Gud, jag kommer verkligen inte på något att skriva om denna film, är det dåligt? Haha. Den var bra, det tycker jag verkligen, men inte superutstickande eller speciell. Bra tidsfördriv som jag tror passar de flesta!

God, I really can’t think of anything to write about this movie, is that bad? Haha. It was good, it really was, but it wasn’t that special or unique. Great movie to pass time and I think most people will like it!

filmtips-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Skulle du inte kunna göra en kategori med alla dina filmtips, blir enklare då om man vill gå tillbaka och kolla 🙂

  Louise 2015-08-01 18:32:59
  Svara
 • Det är så sjukt bra att du ger filmtips!!! Men har du lust att skriva vart man kan se dessa (typ Netflix, Viaplay, hyra, bio osv). Vill se så många men hittar inte dessa någonstans.

  Malin 2015-07-31 17:04:08
  Svara
 • The Duff ska jag nog ta och se! Mean Girls är ju en sån klassiker 🙂

  Linnea 2015-07-31 13:34:26 http://neeiis.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!