Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY INSTAGRAM LATELY

instagram instagram-1

instagra

Hej på er! Nu är jag på plats i Perth igen, vi landade tidigt på morgonen igår och efter att ha missat två nattssömner (fick inte en blund på planet heller, så drygt!) var vi sååå trötta men tvingade oss själva att vara vakna hela dagen tills det inte gick längre vid 20-tiden och då sov vi 13,5 timme i sträck, måste vara personbästa! Haha. Idag har jag myst med Paula och Ava och sedan bara tagit det lugnt, imorgon börjar livet igen! Har fortfarande inte samlat på mig något material härifrån så här är några instas från Sverige ♥

Hello everyone! Now I’m back in Perth again, we arrived early yesterday morning and after missing two nights of sleep (didn’t get any on the flight either, so annoying) we were terribly tired but stayed awake until 8 PM when we fell asleep and slept for 13,5 straight hours, has to be my new record, haha. Today I’ve spent a few hours with Ava and Paula and then just taken it easy, tomorrow life is back on track! Haven’t got any new material yet so here are some insta updates from Sweden ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind