Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MARIN STREETSTYLE

outfit-dress

Dress: BikBok, Sandals: Mango, Bag: Zara

Hej alla! Lördag den 25e innebär att det är dags att sätta sig på en flyg hem till Perth igen. Jag har sååå mycket blandade känslor just nu, det gör ont i hela mig av att jag själv väljer att bo ett helt jordklot bort från de flesta jag älskar samtidigt som jag saknar Perth och ser så himla mycket fram emot den vår och sommar som väntar med strandhäng, alla fina människor där och nya, spännande grejer som väntar mig på karriärs-fronten. Med andra ord så finns det för och nackdelar med allt. Jag har tidsinställt lite inlägg under tiden jag reser, vi hörs från Perth!

Hello everyone! Saturday 25th means that it’s time to hop on a plane to Perth again. I have so much mixed feelings right now, it hurts me that I choose to live a whole world away from most people I love but still I miss Perth and really look forward to spring an summer there with whole days on the beach, all people there and new, exciting things that awaits me on career front. In other words, everything has pros and cons. I’ve timed some posts for the day’s I’ll be on different planes, I’ll write when I’m back in Perth again! 

IMG_45542 Outfits Juli 201512 IMG_45362 Outfits Juli 201511 IMG_48002

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag älskar Perth i teorin, mina vänner flyttade dit för flera år sedan och varje gång jag pratar med dem dör jag av avund ^^

  LORRAN 2015-07-26 13:22:09 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • Hejsan jag har nyss flyttat till Perth och nu vill jag ha tips på klädbutiker, vilka ska jag besöka när jag är I perth, var hittar jag fina klänningar och bikinisar tex? Inte allt för dyra 😛 Tack på förhand!!

  Jessica 2015-07-26 04:30:31
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hejsan Jessica! Vad roligt att du flyttat hit, hoppas du gillar det!

   Tyvärr är shoppingen inte den bästa i Perth så jag beställer mycket från internet men de butiker jag besöker ofta är Forever New, TopShop och Zara. Så glad att H&M snart öppnar också! Annars skulle jag kolla in att beställa från t ex. Saboskirt, Asos och Fashion Bunker som alla har smidiga leveranser till Australien 🙂

   Fanny Staaf 2015-07-29 06:08:16
   Svara
 • Hoppas resan går bra finis! och att allt känns bra när ni väl är på plats :))

  ISA 2015-07-25 23:25:55 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Så fint! Hoppas du har en bra dag 🙂

  Linnea 2015-07-25 17:09:21 http://neeiis.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind