Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEXT STOP: TALLINN

tallinn-epic-estonia

Vet ni vad? Jag åker till Tallinn idag! Estlands turistbyrå har bjudit dit mig i samband med deras kampanj ”Epic Estonia” och jag ska ta med mig mamma som sällskapsdam så att vi får några dagar med riktig kvalitétstid nu innan jag reser tillbaka till Perth. Vi ska åka över med Tallink ikväll och sedan få uppleva Tallinn 2 dagar innan vi åker tillbaka igen, vi har till och med en luftballongsfärd inbokad (!!) så vi håller tummarna för att det blir fint väder så den blir av. Estland är ett land jag aldrig ens funderat över att resa till förut men nu när jag sett en massa bilder på det längtar jag så mycket! Det ser så himla fint ut. Eftersom att vi har ett fullspäckat schema de dagarna vi är där kommer jag inte hinna blogga ”live” utan kommer få tidsinställa inlägg. Men när jag kommer tillbaka ska ni få en massa bilder och vill ni följa resan från och med nu kan ni göra det via Instagram (@fannystaaf)!

You know what? I’m traveling to Tallinn today! Estonia’s tourist board invited me and my mom to come so we’ll go there by boat today, be in Tallinn for 2 days and then go back. We even have a air balloon ride booked for tomorrow so I’m really hoping for good weather! Estonia is a place I’ve never even thought about going to before but now that I’ve seen pictures I can’t wait! It looks so beautiful. Since our schedule is full while we’re there I won’t have time to ”blog live” so all the pictures will get published once I get home again but I will time posts for you and you can follow me every day on Instagram (@fannystaaf)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind