Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NUDE IT UP

IMG_26992(3)

Trench: Lindex, Cami: Gina Tricot, Jeans: TopShop, Sneakers: Stan Smith, Bag: Zara

Hej alla! Dagarna sedan jag lämnade Brunskär är verkligen fullplanerade med att hinna träffa folk och göra allt som måste göras innan jag åker hem till Australien igen. Imorse mötte jag i alla fall upp Anna för frukost i Stockholm så då fick jag lite hjälp med outfitbilder så att jag har lite material till er i alla fall! Slängde bara ihop looken tidigt i morse och glömde varenda smycke men jag gillade ändå det ljusa med endast väskan som bröt av lite. Nu befinner jag mig hemma hos mormor och morfar i Dalarna, sååå mysigt att vara här i huset jag spenderade en massa sommardagar i när jag var liten! Till och med lite solsken har vi nu även fast väderrapporterna varnar om regn. Nu ska jag mysa, vi hörs imorgon!

Hello everybody! The day since I left Brunskär has been crazy with people to catch up with and things to take care of. This morning I met Anna for breakfast in Stockholm and I got some help with outfit pictures so that I got some new material for you! I just threw this together this morning and forgot all my jewelry but I still like the feel with all white and beige and just the bag in black. Now I’m at my grandparents home having the best time, I love being here! I’ll write tomorrow again!

IMG_28272(2) outfit-streetstyle-trench-coat IMG_28742 IMG_27522(2) IMG_29202 outfit-beige-trench IMG_28432

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!