Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HELLO SAILOR

IMG_15982

Dress: Romwe (here), Ballerinas: Forever New, Bag: Åhléns

Godkväll! ÄNTLIGEN verkar det som att det tråkiga vädret har släppt för i alla fall en stund och imorgon ser det ut att bli soligt från morgon till kväll, längtar! Om det är något jag verkligen saknar med Australien så är det att vakna på morgonen och bara kunna ta för givet att solen strålar där ute och att temperaturen är minst 20 grader även på vintern. Det som kommer bli svårast att skiljas med när det blir dags att flytta hem om några år kommer utan tvekan vara vädret! På mig har jag min nya favoritklänning, hur söt?

Good evening! FINALLY the boring weather seems to go away for a bit and tomorrow it’s going to me sunny all day, can’t wait! If there is something I really miss about Australia it’s that you can just take the sun and warmth for granted. When it’s time to move back to Sweden in a few years the weather will definitely we the thing I’ll miss most. In the pictures I’m wearing my new favorite dress, do you like it?

outfit-sailor IMG_15622(2) outfit-summer IMG_14922

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind