Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BEIGE IS YOUR BUSINESS

IMG_09892(2)

Cami: TopShop, Skirt & Sandals: Mango, Bag; Åhléns

Godkväll! Idag känner jag mig lite allmänt deppig. Vet inte riktigt vad det är med mig men jag känner mig stressad över framtiden, otrolig och lite förvirrat ledsen på något sätt. En dålig dag helt enkelt! Nu kommer det massa härliga människor över på middag i alla fall så jag hoppas att det rycker upp mig lite, hoppas att ni gillar denna outfit som jag och Emelie fotade inne i Göteborg förra veckan. Vi hörs imorgon igen!

Hello! Today I feel a bit down. I don’t really know whats with me but I just feel stressed about the future, worried and sad in a way. A bad day in other words! Now we’ll have a lot of great people over for dinner so I hope that will make me feel better, I hope that you’ll like this outfit that Emelie and I shooted in Gothenburg last week. Let’s talk tomorrow!

IMG_11282(2) IMG_11922(2) outfit-summer-chic IMG_10412(2) IMG_09912(2) IMG_11182(2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Snygg outfit.

  Johan 2015-07-10 00:15:56 http://finest.se/soulful
  Svara
 • Fanny, du är så himla fin och av alla tiotals bloggar jag läser så gillar jag din mest och läser alltid varendaste ord du skriver. Varierande inlägg, bra tips, superfina outfits och inspirerande bilder. Du är nog en av mina förebilder. Tack!

  isabel 2015-07-09 15:55:44 http://isabelwidjeskog.devote.se
  Svara
  • Svar på isabels kommentar.

   Guuud vilken fin kommentar Isabel, TACK! Jag blir så himla glad och det värmer verkligen 🙂 Stor kram!

   Fanny Staaf 2015-07-15 10:23:30
   Svara
 • Heej Fanny! Hoppas att allt är bra med dig och måste säga att jag älskar din blogg 🙂

  Tänkte fråga hur det går med pluggadet, Längesen jag läste något om din utbildning nu . Låter så himla spännande det dära så vill gärna läsa mer om det .

  Kram Josephine

  Josephine 2015-07-08 11:21:51 http://josephinestenstrom.forme.se
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Hejsan!

   Tack så jättemycket, vad glad jag blir 🙂 Det går bra! Tackar som frågar. Jag pausar dock nu lite över sommaren när jag är hemma så det är därför jag inte skriver så mycket om det längre. När jag kommer tillbaka till Australien ska jag dock dra upp tempot på det rejält så då blir det nog en del inlägg om det 🙂

   Stor kram!

   Fanny Staaf 2015-07-08 14:37:28
   Svara
 • Alla har vi nog dålig dagar, tyävrr. Men det känns skönt att man inte är ensam om den känslan, att fler också oroar sig mm. Man kan inte alltid vara på topp men man får se till att alltid njuta av tiden så man tänker positivt och ser tillbaka hur man utvecklas 🙂 Kram

  Sandra 2015-07-08 10:26:28
  Svara
 • Vet precis hur du känner. Men påminn dig själv att det är i framtiden, för varje dag och varje steg du tar så får du en klarare bild på hur ditt liv kommer att se ut, helt omedvetet. Så att oroa sig och va ledsen leder inte till någonting just nu. Låt allt flyta på naturligt så ska du se att allt ordnar sig 🙂

  Anna 2015-07-08 02:22:15
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna och tack för din kommentar!

   Ja just nu är det jag oroar mig för dock saker som är ganska nära och som måste tas tag i som känns jobbiga, men det är egentligen bara att göra det så att jag slipper tänka på det sen 🙂 Tack för din kommentar!

   Fanny Staaf 2015-07-08 14:41:35
   Svara
 • Lika snygg outfit som alltid 🙂

  Linnea 2015-07-07 23:50:52 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • sådana dagar får man ha, alla har ju det men snart är livet ljust igen. Fint av dig att ändå dela med dig av livet ”sämre” sidor också <3

  ISA 2015-07-07 23:24:13 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

  Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂

  Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin tirsdagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  Ellers vil jeg tipse deg om mitt siste innlegg der jeg super stolt forteller dere at jeg endelig (etter mange forskjellige forsøk) har klart å finne en løsning som får meg til å unngå fast food. Ja, til og med fjerne lysten på det!

  Linn Therese 2015-07-07 21:44:47 http://linntheresedagsland.no
  Svara
  • Svar på Linn Thereses kommentar.

   Hej Linn och tack för din superfina kommentar, jag blev så himla glad när jag läste den! 🙂

   Precis som du säger så lägger man ju ner väldigt lite tid och man får inte så mycket respons men jag försöker fokusera på statistiken och tänka att det ändå är många som klickar sig in här varje dag för att läsa vad jag har skrivit. Men din kommentar blev absolut ytterligare motivering till att skriva, TACK så mycket!

   Stor kram!

   Fanny Staaf 2015-07-08 14:45:49
   Svara
 • Älskar detta!!

  MALIN 2015-07-07 20:37:24 http://malinkirstine.se/
  Svara
 • alla har dåliga dagar. Omge dig med människor du älskar och försök slappna av och släppa stressen för tillfället 🙂
  Har läst och följt din blogg i många år och finner himla mycket inspiration på alla plan vare sig det gäller kläder, filmer, mat. Allt egentligen.
  Du är grym och glöm aldrig det!
  Kram

  Amanda 2015-07-07 20:34:23
  Svara
 • Jättefina bilder verkligen! KRAM /www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-07 19:58:05 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Älskar sandalerna! Fick hem dom idag efter att ha lyckats få tag i ett par som någon lämnat tillbaks. Tyvärr förstora så har lagt ut dom på tradera nu.

  Så är det någon där ute kan jag säga att det finns ett par där som säkert kommer göra någon lycklig! 🙂

  Frida 2015-07-07 18:55:03
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Åhh vad synd att de inte passade 🙁 De är ju sååå fina och galet sköna med! Hoppas du får dem sålda till en annan lycklig tjej med större fötter 😉 Kram!

   Fanny Staaf 2015-07-08 14:47:06
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand