Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS FILMTIPS V.27

filmtips

About Last Night – 6/10
Genre: Comedy/Romance
Watch if you liked: Think Like A Man

En typisk lättsam romantisk komedi där man både skrattar och blir tillfredsställd på romantikfronten. Tre av de fyra huvudskådespelarna är från ”Think Like A Man” och jag skulle säga att den är ganska lik de filmerna.

A typical romcom where you’ll both laugh and get satisfied on the romance area. Three of the four main actors are from the ”Think Like A Man” movies and I think that this movie is a lot like those. 

Thanks For Sharing – 7/10
Genre: Comedy/Drama
Watch if you liked: Black Or White

Detta är en halvt rolig/halvt seriös film om sexmissbruk och missbruk över huvudtaget och jag gillade den mycket mer än jag trodde att jag skulle. Jag är inte så insatt så det var intressant att få en liten inblick i hur mörkt det kan bli och få en förståelse för det. Det kändes som att filmen var gjord med omsorg, värme och känsla! Lite sådär lagom när du inte vill se något allt för tungt men ändå något med ”mening”.

This is a half funny/half serious movie about sex addicts and addicts in general and I liked it much more than I thought I would. I don’t know that much about this so it was interesting to see how dark things can really get and undertand it. It felt like the movie was made with love and warmth! Perfect when you don’t want to watch anything too heavy but still something ”with meaning”. 

Wild – 8/10
Genre: Adventure/Biography/Drama
Watch if you liked: Still Alice

Välgjord och annorlunda film om en kvinna som efter att ha nått botten bestämmer sig för att vandra ensam i flera månader. I filmen får man följa hennes resa, tankar och utveckling och ja, det är mycket roligare än det låter! Haha. Jag tycker Reese Witherspoon gjorde denna roll väldigt bra och det var kul att se henne i en annorlunda roll. Filmen är baserad på en verklig historia!

Well made and different movie about a woman who hits dock bottom and decides to hike alone for months. In the movie you get to see her hike, thoughts and improvements and yes, it’s more fun that it sounds, haha. I think Reese Witherspoon was great in this role and it was fun to see here in something different. 

filmtips-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind