Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CHEESECAKE MED JORDGUBBAR OCH MARSHMALLOWFLUFF

IMG_89682(2) recept-cheesecakeingredienserrecipe-cheesecakeinstruktionerrecept-pa-cheesecakeIMG_89752 IMG_89872

Denna somriga dessert blev riktigt populär när jag bjöd på den i söndags! Relativt enkel att göra, är no-bake och ha få ingredienser! Smaken är dessutom såå äkta eftersom att riktiga jordgubbar faktiskt är smaksättningen och inte en massa konstgjorda extrakt. Rekommenderar denna varmt året runt men det är nog extra god på sommaren faktiskt! Vem gillar inte svenska jordgubbar, vispgrädde och marshmallows? Det är precis vad denna smakar! Vill ni dekorera den med grädde som jag gjorde är tipset att vispa grädden ganska hårt och tillsätta ca 2 tsk florsocker så håller den bäst när den spritsas ut sedan. Mums!

This summery dessert was really popular when I served it last Sunday! Simple, no-bake and few ingredients! The taste is also very real because it is real strawberries that gives the taste, not fake extracts. I recommend this all year round but I think it will taste best during summer. Who doesn’t like strawberries, marshmallows and whipped cream? That is exactly what this tastes like! Just e-mail me if you want the recipe in english. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind