Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

QUICK AND EASY DINNER: TORTILLA PIZZA

IMG_53812 . . . . . IMG_53932

Detta har blivit ”den nya gulaschsoppan” hemma hos oss (i Sverige hade vi alltid en burk gulaschsoppa i skåpet som vi åt när maten var slut eller vi inte orkade laga något ordentligt). Varje gång jag storhandlar köper jag ett bigpack med tortillabröd som jag lägger i frysen och en stor påse riven mozarella som vi alltid har hemma för tillfällen då kylskåpet gapar tomt eller vi bara inte orkar. Då är det bara att tina upp några tortillabröd och slänga på den toppingen man hittar i kylskåpet (det finns alltid något), in i ugnen i 5 minuter och sedan har man smarrig middag! SÅ enkelt och SÅ bra!

This has become one of our favorites at home. Every time I grocery shop I buy a big pack with tortillas that I keep in the freezer and a bag of shredded mozarella cheese and when we don’t have the energy to make dinner or the fridge is empty we just take out a few tortillas, throw on the toppings we find at home, in the oven for 5 minutes and then we have a yummy dinner! SO simple and SO good! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!