VECKANS FILMTIPS V.23

filmtips

The Change-Up – 8/10
Genre: Comedy
Watch this if you liked: A more mature ”Freaky Friday”

Åhh, jag gillade verkligen denna! Den var precis sådär som den sådan här film ska vara med helt rätt känsla och humor. Är det bara jag eller kommer det väldigt få bra filmer i den här genren nu för tiden? Mellan 2003-2011 bara kryllade det av nya, härliga komedier som man älskade men nu ser jag väldigt sällan nya och det är inte ofta jag gillar dem. Hur som helst, tummarna upp för denna!

Ohh I really liked this one! It’s just like one of these movies is supposed to be with the right feeling and humor. Is it just me or is it very rare to find a good new comedy these days? 2003-2011 there were new ones all the time that I love but now there is like 1 every 6 months and I almost never like them. Anyway, thumbs up for this one!

The Boy In The Striped Pajamas – 8/10
Genre: Drama/War
Watch this if you liked: The Book Thief

Herregud. Vilken stark film. Jag satt tyst i säkert 5 minuter efter och stirrade in i eftertexterna för att jag var så fylld av känslor och illamående. Detta är inget att se om du vill skratta och må bra men någon gång tycker jag absolut att man ska se den. Som sagt, en otroligt stark film som känns välgjord och genomtänkt.

Oh god. What a strong movie. I was quite for 5 minutes after it ended just staring into the screen because I was so filled with emotions and I was nauseous. This is not the movie for when you want to laugh and feel good but I still think that everyone should see it. As I said, a very strong movie that feels thought through. 

Barefoot – 8/10
Genre: Drama/Comedy/Romance
Watch this if you liked: Love, Rosie

Supermysig film! Första halvan skulle jag kalla komedi och andra halvan drama, allt med mysigt kärlekstema. Jesper sa att han tyckte den var bra för sin genre så det kanske är något att övertala pojkvännen att se om han annars (som min) dissar dina kärleksfilmer?

Super cozy movie! The first halv I would call comedy and the second half drama, all with a cute romance theme. Jesper said that he thought the movie was good for it’s genre so this might be a movie to see with your boyfriend if he usually (like mine) diss your romance movies?

filmtips-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kul med dina filmtips men undrar var kollar du på filmerna. Tänker mest då en del är inte med på tex netflix osv och The longest ride var en film jag blev väldigt sugen på att se men den finns ju inte att se där jag har kollat 😛

  Cherie 2015-06-07 20:08:48 http://www.nouw.se/borjaspring
  Svara
  • Svar på Cheries kommentar.

   Oftast streamar jag på någon online-sida, typ swefilmer, tycker Netflix har alldeles för dåligt utbud! The longest ride såg jag som jag skrev när jag tipsade om den på bio här i Australien, det tar nog några månader till innan den släpps i Sverige!

   Fanny Staaf 2015-06-09 12:34:33
   Svara
 • Barefoot verkar vara en bra film som passar min smak 🙂

  Linnea 2015-06-06 00:22:04 http://neeiis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!