Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SOMRIGA OCH ENKLA VATTENMELONDRINKAR

IMG_40792 . . . . . IMG_40762 watermelon-drink-recipe

Dessa drinkar har jag kört stenhårt på det senaste! De är så himla fräscha och enkla och allt är ju lite roligare när det är lätt, eller hur? När det kommer till mängd så höftar jag alltid lite och smakar av, lägger till osv tills det blir bra men en sån där halvmåne med vattenmelon brukar vara lagom till 6 drinkar. Man kan även skippa lime om man vill ha mer vattenmelonssmak och ta bort vodkan om man vill ha den som t ex. frukost juice (:

I’ve been making these drinks a lot lately! They’re so fresh and simple and everything that is easy to do is great, right? When it comes to how much of everything I just work on feeling and taste it as I go but 1/4 watermelon is usually enough for 6 drinks. You can leave out the lime if you want more of the watermelon flavor and leave out the vodka if you want it as a juice for breakfast (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!