CULOTTES

IMG_36752

Culottes: Birdcage Boutique (here), Top: Birdcage Boutique (here), Pumps: Sarenza

Hej fina! Här om dagen fick jag min beställning från Birdcage Boutique där jag beställt dessa culottes och en fin t-shirt till basgarderoben. Ni som hängt med här länge kanske kommer ihåg att jag handlade en del där för något år sedan och nu är det ju värsta lyxen med leverans på bara någon dag då jag bor i Australien nu. När sommaren närmar sig här borta sedan kommer denna butik bli riktigt farlig… Ikväll ska vi bara ta det lungt hemma och ladda upp inför imorgon då vi ska fira Ava med dagsfest! Hoppas ni gillar outfiten (:

Hello darlings! The other day I got my order from Birdcage Boutique where I ordered these culottes and a new basic t-shirt from The Fifth. This store is going to be dangerous for me when summer is approaching… Tonight we’re just taking it easy at home and loading for tomorrow when we’re going to celebrate Ava’s birthday with a day party! I hope you all like the outfit (:

Outfits Maj 201514 IMG_38482 Outfits Maj 201515 IMG_37032 IMG_39142 IMG_39432(2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!