VECKANS FILMTIPS V.22

filmtips

The Black Balloon – 8/10
Genre: Drama/Romance
Watch if you liked: It’s Kind Of A Funny Story

Denna film förtjänar absolut mer uppmärksamhet än vad den har fått! En fin historia som känns äkta med många bra skådespelarinsatser som får en att verkligen känna med. Passar dig som gillar lite ”mörkare” ungdomsfilmer med ett djupare budskap!

This movie deserves so much more attention than it have gotten! A beautiful story that feels reel with a lot of great actors and actresses that get you to really feel the movie. Suits those of you who like ”darker” movies for young people with a deeper massage. 

Ex Machina – 9/10
Genre: Drama/Sci-Fi
Watch if you liked: Her

Detta är verkligen inte alls min typ av film, men herregud så häftig den var! Galet spännande handling, snyggt filmad, outstandig skådespel från duktiga, svenska Alicia som har huvudrollen och ibland kändes den nästan som en skräckfilm då den blev riktigt creepy och både jag och Jesper rös av obehag, haha. Otroligt sevärd film, oavsett om du vanligtvis gillar filmer i den här genren eller inte!

This is not my type of movie but, oh my god, it was so cool! Thrilling, filmed in great settings, outstanding acting my talented, Swedish Alicia that has the main role and at times it almost felt like a horror movie because it was really creepy and both Jesper and I got goosebumps of the unpleasantness, haha. Worth seeing no matter if you like these types of movies or not!

Bad Neighbors – 6/10
Genre: Comdey
Watch if you liked: Let’s Be Cops

Jag hade förväntat mig lite mer av denna men jag tyckte fortfarande att den var rolig och underhållande! Det är absolut ingen kvalitetsfilm och humorn blev lite väl extrem ibland men i 1,5 timme skrattade jag och var inne i filmen så det gör den ju ändå tips-värd!

I had expected a little more from this movie but I still thought it was fun and entertaining! It’s not a quality movie at all but for on and a half hour I laughed and was entertained so that still makes it worthy of the list!

filmtips-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!