RED SWALLOWS

IMG_31732(2)

Top: Oasis, Leather jacket: Romwe (here), Shorts: Forever New, Sandals: Bangkok, Sunglasses: Le Specs

En väldigt bra grej med att bo utomlands är att man har noll koll på högtider och helgdagar, vilket gör så att de varje gång kommer som en himla trevlig överraskning! Idag te x. fick jag veta att jag har en 5-dagarshelg istället för 2 som jag trodde, just för att det är Western Australia Day i helgen. Det ska bli underbart med några lediga dagar då jag kan koncentrera mig ordentligt på bloggen och komma ikapp med lite plugg. Ibland känns det som att jag har tagit på mig lite för mycket och det är svårt att hinna med allt!

A very good thing about living abroad is that I don’t know any of the public holidays so every time there is one it comes as a nice surprise. Like today for instance I found out that I have a 5 day weekend ahead of me and not 2 days as I thought because it’s Western Australia Day this weekend. It’s going to be so nice to focus more on the blog and get a lot of studying done . Some times it feels like I’ve taken on a little bit to much and it’s really hard to have time for everything. 

IMG_32202(2) Outfits Maj 201513 IMG_31682(2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!