ROYAL FLUFF

IMG_26302

Top: TopShop, Tulle skirt: Romwe (old), Ballerina & Bag: Forever New

Ni som har varit med länge här på bloggen, kommer ni ihåg den här kjolen? Soooom jag använde den för några år sedan, en riktig all time favourite. Nu fick den åka på igen när jag behövde en söt söndagsoutfit i helgen, matchat med mitt splitter nya linne från TopShop och mina ännu nyare ballerinas. Nu är det bums i säng, helt yr så trött jag är! Måste dock duscha först då Jesper bestämde sig att hoppa ner i soffan exakt samtidigt som jag förde mitt väldigt fulla mjölkglas till munnen = mjölkkalsup och mjölk över hela mig från bröstet till knäna, haha. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall, tur att vi har en skinnsoffa!

Those of you who have been reading my blog for a while, do you remember this skirt? I used it sooo much a few years ago, a all time favorite. Now it got to come out again when I needed a cute Sunday outfit. I wore it together with my new top from TopShop and my even newer ballerinas. Now I have to go to bed, I’m sooo tired. Have to shower first though because Jesper decided to jump up on the couch just as I was taking the first zip of my very full glass of milk = milk all over my face, in my nose and over all my clothes from my neck to my knees, haha. At least we got a good laugh out of it, lucky we have a leather couch! 

outfit-romwe-dress outfit-tulle-skirt IMG_27062 IMG_26322 outfit-cute-dress IMG_27552 IMG_27092

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Verkligen en riktigt söt outfit! 🙂

  Moa | hobbyfotograf 2015-05-29 13:26:04 http://nouw.com/moahakansdotter
  Svara
 • wow vad fin outfit!! Och hela du är ju så fin så jag blir alldeles avis!

  Lovisa 2015-05-28 13:36:12
  Svara
 • Alltså är heeeelt förälskad i din kjol! I färgen, i modellen, i allt! Du har ingen aning om vart jag kan få tag på en liknande?! Letat överallt på nätet senaste dygnet känns det som haha…. Så fin!

  Jenny 2015-05-27 23:46:33
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Åhhh jag förstår precis hur det känns, blir också sådär besatt av att hitta plagg jag blir kär i ibland! Tyvärr så har jag iiingen aning verkligen 🙁 den är ju väldigt speciell både i färg och material så det är nog svårt att hitta en precis lika dan tyvärr, men stort lycka till och jag lovar att skriva om jag får syn på någon! Kram!

   Fanny Staaf 2015-05-30 06:33:23
   Svara
 • Heej! Superfint linne verkligen, undrar lite hur det är i storlek? Om man pendlar mellan 34-36 vilken tror du jag borde välja? 🙂 Tusen tack för hjälp!

  Lisa 2015-05-27 11:22:17 http://lisalindfors.myshowroom.se
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hejsan! Det är väldigt litet över bröstet! Jag tog med mig 36 och 38 in i provrummet men det slutade med att jag tog 40 för att jag inte ville att de skulle sitta tight över brösten vilket 38 gjorde, och då har jag bara B-kupa! Så jag skulle nog ta den större storleken om du vill att det ska sitta som mitt gör 🙂

   Fanny Staaf 2015-05-30 06:37:34
   Svara
 • Så söt outfit! Jag gillar verkligen kjolen. Hoppas du har haft en bra dag 🙂

  Linnea 2015-05-26 22:28:21 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • så himla fint!

  diman 2015-05-26 22:14:22 http://nouw.com/dimand
  Svara
 • Asså Fanny 😀
  Detta är en drömoutfit!!!
  Så vackert o sagolikt 🙂 och att du lyckades fånga ljus från solen.
  Alldeles alldeles underbar ;D <3

  Förresten, är vem är mästerfotografen när det kommer till dina outfitbilder? 😉

  Bamsekram till dig!
  Sofia

  PS. Att läsa din blogg varje dag o få all inspiration gör mina dagar ljusare.
  Hade varit så kul att få träffa dig i verkligheten då du verkar vara helt underbar o go 😉

  Sofia 2015-05-26 22:14:12
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Så roligt att höra, tack!!

   Fotografen varierar lite! Oftast så provar jag olika bakgrunder på en person jag är med och och ställer in inställningarna på kameran tills jag är nöjd, sedan byter vi bara plats och personen jag är med börjar fota 😀 På så vis kan man få bra bilder utan att kräva att alla runt omrking sig ska gå fotokurser, haha, det räcker med att man lär sig själv! Oftast (typ alltid här i Australien i alla fall) är det Jesper som tar mina bilder och jag har börjar lära honom manuellt fokus nu vilket är lite knepigt i början men han börjar få in det och då blir ju bilderna SÅÅÅ mycket bättre 😀

   Stor kram och TACK för din fina kommentar, you made my day!

   Fanny Staaf 2015-05-27 02:45:53
   Svara
 • Åh, superfint 🙂 älskar färgen!

  Saga 2015-05-26 21:44:24 http://sagaisabel.devote.se
  Svara
 • Åh så sött! 🙂

  Mandosa - Mode & Skönhet 2015-05-26 17:03:59 http://mandosa.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!