WEEKLY SNAPSHOTS – WEEK 21

IMG_17792

Ny vecka igen! Och bara 3 veckor kvar tills jag åker hem till Sverige och hälsar på, längtar som en galning efter alla människor, platser och mat! Haha. Jag hoppas på att det blir fint väder också men oavsett så kommer det vara bättre än vintervädret här så det ska bli himla skönt. Förra veckan hände det inte så speciellt mycket, jag jobbade 4 dagar och de andra 3 försökte jag bocka av så många punkter som möjligt på att-göra-listan. Här kommer de bilder som jag lyckades skrapa ihop ifrån veckan! Jag hoppas att ni gillar dem.

New week again! And only 3 weeks left until I go home to Sweden to visit, I’m looking forward to meeting all my favorite people, spent time in my favorite places and have all the food I’m missing. I hope we’ll get some great weather too but no matter what it’s still going to be better than the winter weather here in Perth so that’s going to be nice. Last week wasn’t that special, I worked 4 days and the other 3 I tried to get some things off my to-do-list. Anyway, here are the few pictures I got from last week! I hope you’ll like them. 

IMG_1827 22

I onsdags hade jag och Paula frukostdate på Sayer Sisters i Northbridge. Så himla mysigt ställe! Vi satt ute denna gången då vi överraskades med en extra sommardag men jag längtar efter att komma hit en ruskig dag och mysa ner mig i en av de superfina båsen där inne.

On Wednesday Paula and I had a breakfast date at Sayer Sisters in Northbridge. Such a cozy place! We sat outside because we we’re surprised with yet another summer day but I would love to come back here when it’s cold and rainy and spend a whole afternoon in one of the booths inside. 

IMG_18442

Vi delade på ett våffelberg och en surdegsskiva med feta-scramble eggs och gravlax (som till och med stod på svenska på menyn). När vi beställde det sistnämda tittade servitören skeptiskt på oss och frågade ”Do you really know what ”gravlax” is? It’s not like ordinary salmon” och vi ba ”YES, we’re from Sweden!” Haha.

We shared a big plate of waffles and some bread with feta scrabled eggs and swedish salmon ”gravlax” (that was in swedish on the menu!). The waitor asked us if we really knew what gravlax was and that is wasn’t like ordinary salmon och we just said ”YES, we’re from sweden!” and then we got some extra, haha. 

IMG_17862

Förra veckans tulpaner stod sig fint långt in i denna vecka med.

Last weeks tulips we’re beautiful this week too. 

IMG_17732

En liten spegelväggs-selfie bara sådär när vi var på väg hem här om dagen.

A little mirror-wall-selfie the other day when we we’re on our way home. 

IMG_19492

Stannade för en liten kaffepaus på en trappa under en shoppingtur med Jesper i lördags. Jag var mysig i stickad tröja som ni såg på outfitbilderna från igår.

Stayed for a small coffee break at some steps during a shopping hour with Jesper last Saturday. I was cozy in a knit that you saw more of on yesterdays outfit pictures. 

IMG_19562

Cappuccino till honom och Chailatte till mig

Cappuccino for him and Chai Latte for me

IMG_14362

Kände mig väldigt svensk i torsdags så jag lagade köttbullar och stuvade makaroner till middag.

Felt very Swedish last Thursday so I made meatballs with stewed macaroni for dinner.

IMG_14572

En liten mysig stund i soffan fick fastna på bild!

A cozy moment on the couch got to stick on a picture!

IMG_28792

Igår var det Eurovisionkväll för hela slanten! Jag kände mig riktigt nöjd med hela grejen. Extra nöjd var jag över att Sverige och Australien gav varandra sina 12or och sedan älskar jag även att Måns känns som en så himla värdig person att vinna för Sverige. Det är liksom inte bara någon randomsnubbe som dyker upp från ingenstans med en bra låt, det är våran Måns med Allsång på Skansen och hela faderullan!

Yesterday we had Eurovision night at our place and I’m so happy that Sweden won (again!). I was extra happy that Sweden and Australia gave each other their 12-pointers and also I think that Måns is a very worthy winner for Sweden. 

IMG_28632

Jag var målad i blått och gult i ansiktet och var väldigt glad!

My face was painted with blue and yellow and I was very happy! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!