BRIGHT MELODY

IMG_21312

Knit: Zara, Jeans: TopShop, Sneakers: Stan Smith, Watch: Michael Kors

Godmorgon! Idag har vi typisk söndag här hemma, så himla mysigt och välbehövligt innan jag jobbar igen i morgon. I kväll kommer hela gänget hit på Eurovision-kväll (ingen avslöjar något för mig!!!) då det visas på TV här idag istället för igår. Är supertaggad på att se hur det gick för Måns! På bilderna ser ni två av de nya inköpen jag visade er förra veckan in action, supernöjd med dem och är helt förälskad i färgen på tröjan. Glöm inte att hålla utkik efter listan med de 10 bloggarna som kommer upp i kväll!

Good morning! I’m having a typical Sunday at home, well needed after this very long week and tomorrow I’ll start working again. Tonight the whole gang will come over here to watch Eurovision (no one tells me anything about the result!!!). I’m really excited to see how Sweden did! In the pictures you can see two of last weeks purchases that I showed you in action. I’m so happy with them and love the colour on the knit. Don’t forget to look out for the post with the 10 blogs here tonight!

outfit-beige-knit-zara IMG_23622 IMG_23252 outfit-nude-all-white IMG_22172 IMG_24612 Outfits Maj 201511 IMG_21232

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!