INSTAGRAM FEED LATELY @ FANNYSTAAF

instagram-1 instagram-2 instagram-3 instagra

God eftermiddag alla! Jag hoppas att ni har en bra lördag hittills? Här är klockan snart 20.00 och vi har lagat tacos till middag. Dagen har varit rätt lugn med sovmorgon, lite plugg innan lunch och sedan en sväng på stan för att köpa ett par nya skor och promenera runt lite. Jag har också gått igenom alla bloggar ni anmälde i inlägget förra söndagen! Varenda en har jag läst och har nu valt ut 10 favoriter även fast det verkligen inte var det lättaste. Vilka det blev och bilder på vad jag hade på mig idag kommer i morgon, vi hörs då!

Good afternoon everybody! I hope you’re all having a great Saturday. Here it’s already 8 pm and we have made tacos for dinner, yummie. We’ve had a quite day today when we slept in, studied for a while before lunch and then went into the city to buy new shoes and just walk around for a while and having a coffee during the afternoon. Tomorrow I will publish today’s outfit and 10 blog tips, see you then! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!