VECKANS FILMTIPS V.21

filmtips

Taken 3 – 7/10
Genre: Action, Thriller
Watch this if you liked: Taken & Taken 2

Tro det eller ej men jag tyckte denna var rätt bra! När jag hörde att de skulle göra ytterligare en Taken var jag otroligt skeptisk och kände lite att de förstörde grejen med den första genom att göra de andra två. Jag tyckte att tvåan var helt okej men inte i närheten av ettan, trean däremot tyckte jag var bra! Inte som ettan men mycket bättre än tvåan, framför allt för att det inte var samma kidnappningsstory.

Believe it or not but I liked this! When I heard they were making yet another Taken I was really skeptical and felt like they ruined the first movie by making the second and the third. I thought the second one was okay but not at all like the first, the third I liked better! Mostly because it wasn’t the same kidnapping story. 

Soul Surfer – 9/10
Genre: Biography/Drama/Sport
Watch this if you liked: Million Dollar Baby (this is a little girlier though)

Åhh, så bra film! Förstår inte att jag aldrig hört talas om denna tidigare. För det första så älskar jag filmer som utspelar sig på Hawaii, de får direkt en så härlig känsla och så får ju filmer också väldigt mycket mer djup när det är en riktig story. Två stora rätt i denna alltså! Mitt bästa tips till kvällen!

Ohhh, such a great movie! I don’t understand why I’ve never heard of it before now. First, I love movie that is set on Hawaii, they get such a great feeling and movies that are based on real stories get this deep that other movies can’t get. Two big extra points for this in other words! My best tip for tonight!

Winter’s Tale – 7/10
Genre: Drama/Fantasy/Mystery
Watch this if you liked: Saving Mr. Banks

Även om jag gillade denna så är jag lite arg också. Man hade kunnat göra den här sååååå himla bra med storyn, skådespelarna och miljöerna. Istället flummar det ut lite i en helt okej film istället för en grym. Hur som helst, färdiggnällt, gillar man mysiga filmer med sago-känsla så är detta absolut något för dig ändå! New York på vintern, många kända ansikten och hög mysfaktor. Den utspelar sig under julen men tyvärr märks det inte i en enda scen vilket är synd, de hade annars varit den perfekta julfilmen!

Even though I like this I’m a bit angry as well. They could have made this movie AMAZING with the great story, the actors and the setting but instead it blurs out in something okay instead of awesome. Anyway, if you like cozy movies with story feeling this is really something for you! New York in winter time, great actors and it’s set during Christmas time but unfortunately you can’t tell that in one single scene which is a shame because otherwise it would have been the perfect Christmas movie. 

movie-tips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!