RECIPE: LAMB CHOPS WITH MUSHROOM SIDE

IMG_14102 . . . . .IMG_14192

När vi flyttade från Sverige så försvann många middagsrätter från matschemat, t ex. allt med falukorv (korv stroganoff, falukorv med makaroner, falukorv i ugn osv) så jag jobbar ständigt på att ersätta dessa rätter med något nytt så att middagarna inte blir allt för enformiga. Någonting man äter mycket här är lamm, det har alltid en egen del i mataffärerna och finns lika stort utbud som kyckling så jag bestämde mig för att ge mig på att göra en ny, spännade rätt med lamm även fast jag aldrig lagat det förut och det blev supergott och enkelt, vår nya favorit! Framför allt känns det roligt med en ny sidedish som inte är potatis, ris eller pasta.

When we moved from Sweden a lot of dishes we usually had for dinner was hard so make so I’m always looking for new recipes to replace them with. Something they eat a lot here in Australia is lamb, it always has an own section in the store just like chicken and beef so I decided to try and make a recipe with lamb even though I’ve never cooked it before and it actually turned out great, our new favorite! Above all it feels nice with a sidedish that is not potatoes, rice or pasta. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!