BEST KIMONOS OF THE SEASON

kimono-2015

1. Sheinside (link), 2. River Island (link), 3. Sheinside (link), 4. Asos (link), 5. Asos (link), 6. Lindex (link), 7. Nelly (link), 8. H&M (link), 9. Sheinside (link), 10. New Look (link), 11. River Island (link), 12. Nelly (link)

När jag skrev mitt inlägg om hur man kan matcha en kimono förra veckan så märkte jag att det var många av er som precis som mig, älskar kimonos! Eftersom att kimonon är ett riktigt sommarplagg så satte jag mig ner och gick igenom alla webshopar jag känner till och gjorde en liten samling av vad jag tycker är säsongens finaste kimonos. Jag är själv väldigt sugen på att köpa nummer 3, 4 och 10. Hoppas ni hittar någon ni gillar!

When I wrote the post about all the ways you can wear a kimono last week I noticed that many of you, just like me, loves kimonos! Since the kimono is the perfect garment for summer I’ve looked through all the online shops I know of and collected what I think are the best kimonos of the season. I’m thinking about buying number 3, 4 and 10. If you’re looking to buy a kimono I hope you’ll find one here that you love!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!