SNAKE

IMG_11462 outfit-bomber-romwe IMG_12452 IMG_12742 IMG_12292 outfit-bomber-jacket

Jacket: Romwe (here), Top: TopShop, Shorts: Forever New, Sneakers: Adidas, Watch: Daniel Wellington

Hej alla! Hoppas att ni har en bra lördag hittills. Här har det spöregnat hela dagen och Jesper och jag åkte till Kmart i morse och köpte lite nya stekpannor och kastruller, efter det pluggade vi en stund och sedan kom Calle hit med en flaska vin för att intervjua mig för ett personporträtt han ska göra i en av sina kurser, är riktigt spänd på att se resultatet sedan! Haha. Pga regnet och att jag fortfarande är förkyld blir det en väldigt lugn lördagskväll nu med Ahlgrens bilar från IKEA, en film och min fantastiska pojkvän. Vi hörs i morgon!

Hello everyone! I hope you’re all having a great Saturday so far. Here the rain is pouring so Jesper and I went to Kmart this mornings to by a new pan, after that we studied for a while and then Calle came here with a bottle of wine to interview me for a feature article he’s writing on me for a course, so looking forward to seeing that result! Haha. Because of the rain and that I’m still a little sick my Saturday night will be quite with swedish candy from IKEA, a movie and my wonderful boyfriend. Let’s talk tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!