MANHATTAN ON HAY

outfit-jumpsuit-sheinside

Jumpsuit: Sheinside (here), Clutch: Oasis, Shoes: JustFab

Hej alla! Hoppas ni har en underbar vecka. Här är ännu en helsvart outfit men en partyoutfit den här gången, för oväxlingens skull! Jag gillar verkligen den här shortsdressen, så himla skön och fin. Något som dock inte syns på bilderna är att jag har fått vaxproppar i båda öronen vilket gör att jag nästan inte hör någonting alls, det är såååå frustrerande. Det är som att gå runt med fingrarna i öronen hela tiden. Jag har provat allt som Apoteket kunnat sälja till mig men inget fungerar så jag får nog ta och söka upp en läkare snart. Blev nästan påkörd av en cykel idag för att jag inte hörde plingan! Haha.

Hey everyone! I hope you’re all having a wonderful week. Here is another all black ourfit but for partying this time. I really like this jumpsuit, it’s so comfy and beautiful. Something that you can’t see in the pictures is that I hear almost nothing these days, I have gotten plugs of wax in both ears and nothing that the pharmacy sells me is working so I’ll have to see a doctor soon. I almost got run over by a bicycle today because I couldn’t hear it coming! Haha. I can be dangerous… 

IMG_09092(2) IMG_07692(2) outfit-byxdress-svart-sheinside IMG_08002(2) IMG_08362(2) outfit-shortsdress-svart IMG_09212(2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!