THUESDAY INSPO

inspiration-blogg inspo-blogget inspiration-blogger

Godmorgon Tisdag! Idag är jag ledig och har lagt den mesta delen av morgonen på att planera veckans blogginlägg! Ibland är det riktigt knepigt att få till en bra blandning men jag tror att jag är nöjd nu i alla fall. Hur är det med er? Har ni börjat få några sommarkänslor än? Maj är en av mina favoritmånader i Sverige då man alltid känner sig så förväntansfull och nästan föds på nytt efter många månader av mörker och kyla. Nu ska jag klä på mig och ge mig ut på stan och titta i butiker, jag behöver ett par höstboots och en stickad tröja!

Good morning Thuesday! Today is my day off and I’ve spent the whole morning planning this weeks blog posts! Sometimes it’s really hard to get a good mix. How is everything with you? Have you gotten the first summer feelings yet? In Sweden May is one of my favorite months because I always feel so excited for summer and almost get born again after months and months of darkness and cold. Now I’m going to get dressed and take a walk into the city and look in some stores, I need a pair of boots and a knitted sweater!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!