NEW IN LATELY

IMG_05012

En ny stickad från Zara! Jag packade inte med mig en enda stickad tröja från Sverige just för att de tar så himla stor plats i väskan men nu när temperaturerna sjunker börjar man bli lite sugen på en så denna kommer väl till pass. Färgen är lite oklar på bilden men den är ljust rosa i en lite beige ton.

A new knit from Zara! I didn’t bring one single knitted sweater from Sweden because it takes up so much space in the bag and now that it’s getting colder I really need one so this will be perfect. It’s hard to see the colour in the pictures but it is pale pink in a beige tone. 

IMG_05442(2)

Vi köper ju på oss en massa nötter/fröer/gryn osv på marknaden varje vecka så nu har jag tagit tag i att köpa små glasburkar att hälla allt i istället för att ha öppna påsar huller om buller i skåpen. Dessa räckte dock inte alls så jag måste köpa några fler!

We buy a lot of nuts/seeds/rice and stuff at the market every week so I bough jars to put everything in instead of having a lot of open bags in a big mess in the cupboards. But these weren’t close to enough so I’ll have to buy some more!

IMG_04942(2)

Fyndade på Forever New’s rea! Jag var där för att hitta ett par enkla ballerina att ersätta mina gamla (som tappat sulan och har hål i tån) med och så kom jag till skohörnan och där hänger ett enda par och i min storlek, meant to be! Sedan blev det en liten väska också, även den på rea.

Shopped at the sale at Forever New! I was looking for a pair of new ballerinas to replace my old ones with and when I got into the store there was one single pair left and it was my size, meant to be! A clutch got to come home with me to, also on sale!

IMG_05262

Vitt bas från TopShop! För er som har läst min blogg länge kanske ni kommer ihåg att jag efterlyste ett par jeans som var cremevita istället för kritvita för ca 2 år sedan? Well, I finally found them, haha. Det andra är ett enkelt, vitt linne som jag inte heller tro det eller ej har något!

White basics from TopShop! For those of you who have been reading my blog for a while you might remember that I was looking for jeans in creme and not bright white about 2 years ago? Well, I finally found them, haha. The other is a simple, white singlet. Believe it or not but I didn’t have one before!

IMG_62612

Dessa var det ett tag sedan jag köpte men de är så fina så de får vara med ändå! De är ju egentligen inte alls min stil men det vara något hos dem som jag bara föll för, perfekta tacoskålarna! Köpta på Target.

It’s been a while since I bought these but they’re so beautiful that I’ll write about them anyway! They’re not really my style but there is something about them that just made me love them anyway! From Target. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!