WINNING OUTFITS FROM FEBRUARY, MARCH AND APRIL

outfit-blogger outfit-bloggare

Jag skulle lägga upp de vinnande outfitsen från April och insåg att jag missat göra det de två senaste månaderna! Så här har ni alla vinnande outfits från Februari, Mars och April. Bättring nästa månad! Nu har jag i alla fall heeeelg då jag fick ledigt i morgon, jag har inte haft sådana här fredagskänslor sedan gymnasiet (och så är det inte ens fredag, haha) så jag ska laga en riktigt mumsig middag och förbereda filmkväll tills när Jesper kommer hem, han är också ledig i morgon! Hoppas ni alla haft en underbar dag (:

I was going to publish the winning outfits from April when I realized that I’ve forgotten to publish the ones from February and March so here are all of them. I promise I’ll do better next month! Now it’s weekend-time for me because I got the day off tomorrow. I haven’t had Friday feelings like this since High School (and it’s not even Friday, haha) so I’m going to make a big dinner and prepare a movie night for when Jesper comes home, he also has the day off tomorrow! I hope you’ve all had a wonderful day (: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!