RECEPT: CHICKEN NUGGETS MED PARMESAN

recept-chicken-nuggets . . . . . IMG_96992

Detta blev så himla gott, var riktigt stolt över mig själv medans vi åt dem! Haha. Så mycket godare och så mycket hälsosammare än vanliga nuggets med riktig kyckling och ingen fritering. Panko som jag skriver om i receptet är ett asiatiskt ströbröd som är mycket lättare och sprödare än vanligt ströbröd, det finns i matbutiker med lite större utbud i Sverige så jag rekommenderar verkligen att använda det, annars fungerar det med vanligt ströbröd också. Eftersom att röstningen direkt i inlägget gick så bra med Aprils outfit tänkte jag passa på att fråga er en till fråga, nämligen vilka recept ni uppskattar mest! När jag började med recept så fick jag absolut bäst respons på bakverk och nästan ingen alls på middagsrecept, ett år senare blev det precis tvärt om och nu vet jag inte alls längre! Jag kommer givetvis fortsätta försöka hålla en blandning men det är roligt att veta vad ni tycker bäst om så kan jag fokusera lite mer på det (:


polls

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!