MITT APRIL 2015

mittapril1 mittapril3 mittapril2 mittapril4

Tänk att April redan är slut, en tredjedel av 2015 har gått! Helt galet. Det var en riktigt bra månad i alla fall och nu ser jag fram emot Maj även fast det inte är en månad med pirr inför sommaren och ljusa kvällar som i Sverige, istället börjar regnperioden och jag ska jobba en massa men jag har ju några veckor av svensk sommar att se fram emot jag också så det gör ju inte så mycket. Nu ska jag sätta mig och slipa på ett cover letter för ett drömjobb jag tänkte söka! Jag har inte all erfarenhet som krävs dock så det är mest för skojs skull och för att se processen. Hoppas ni alla får en superhärlig dag!

So, April is already over and a third of 2015 has passed! Crazy. It was a really great month and now I’m looking forward yo May even though it’s not all about early summer feelings and bright nights as home in Sweden, instead we have a beginning of the rain period and I’m going to work a lot but since I also have a few weeks of swedish summer to look forward to it doesn’t really matter. Now I’m going to write a cover letter for a dream job I’m applying for. I don’t have all the experience that is required to it’s mostly for fun and to see the process. I hope you all have a great day! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • du är helt grym på att ta inspirerande bilder, vill typ spara alla och ha i min inspomapp. haha! (lovar ska inte göra det). Blir nyfiken på vad det är för jobb? hihi!

  ISA 2015-05-04 23:22:33 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Guuud vad glad jag blir, TACK! Och lova mig inte det, blir glad för varenda du sparar, det är ju en mega-komplimang! Blir det något mer av jobbet så lovar jag att skriva om det direkt 🙂

   Fanny Staaf 2015-05-08 04:32:21
   Svara
 • Helt sjukt att det redan är maj. Detta år har gått så sjukt snabbt 🙂

  Linnea 2015-05-04 15:11:49 http://neeiis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!