DO YOU HAVE A FAVORITE FROM APRIL?

Outfits April 201518


Dags att rösta fram Aprils bästa outfit! Jag provar en ny grej den här månaden (Tack Frida för den bra idéen) så istället för att rösta i kommentarsfältet så kan ni nu bara klicka i vad ni röstar på direkt i inlägget så att det blir lite lättare. För er som har flera favoriter så kan man kryssa i flera rutor men man kan bara rösta en gång så se till att klicka i alla direkt innan du röstar! Är riktigt spänd på hur detta kommer fungera (:

Time to vote for Aprils best outfit! This time you can vote here in the post instead of in the comment section, you can choose more than one outfit but only vote once so make sure to mark all your choices before you press the vote-button. I’m really excited to see how this will work (: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!