VECKANS FILMTIPS – V.18

filmtips

Let’s Be Cops – 6/10
Genre: Comedy
Watch this if you liked: New Girl

Typisk komedi med lite halvgalen humor som fungerar bra som tidsfördriv. Jag gillar att båda huvudskådespelarna hade nästan exakt samma roller som de har i New Girl (för det kan man ju inte få nog av) så det kändes helt enkelt som en New Girl-film. Som sagt, ingen kvalitetsfilm men gillar man New Girl kommer man gilla denna.

Typical comedy with weird humor that works great to pass the time. I like that both the main actors had almost the exact same role as in New Girl so it almost felt like a New Girl-movie. Like I said, not a quality movie but if you like New girl you will probably like this too. 

Ask Me Anything – 6/10
Genre: Drama/Mystery
Watch this if you liked: The First Time

Denna film är sååå svår att sätta fingret på och det är kanske därför det tagit mig 3 månader att ta med den i ett inlägg, haha. Jag gillade den sådär lagom, ett typiskt drama som emellanåt får en att skratta. Filmen handlar om en något komplicerad tonåring som bestämmer sig för att inte börja på college och istället börjar blogga anonymt. Filmen får sedan i slutet får en riktig twist som tar hela filmen till en ny nivå. Att den handlar om en bloggare är ju alltid roligt också! Grymt skådespel från Britt’s sida.

This movie is really hard to describe and maybe that’s why it has taken 3 three months to write about it, haha. I liked it, but not a lot. It is a typical drama that makes you laugh a few times about a complicated teenager. The movie also had one of those big twists in the end that takes the movie to a new level. That it is about a blogger is also fun for me, hehe. Great acting too! 

Chef – 9/10
Genre: Drama/Comedy
Watch this if you liked: Playing For Keeps/No Reservations

SÅ. BRA. FILM. Se den dock inte hungrig som jag gjorde, det var ingen speciellt bra idée, haha. Det bästa ordet jag kan komma på för att beskriva den här filmen är ”varm”, jag tror även att denna film passar de flesta med alla olika filmsmaker!

GREAT. MOVIE. Don’t watch it when you’re hungry like I did though, that wasn’t such a good idea, haha. The best word I can think of to describe it is ”warm”, I think that almost everyone will like this movie no matter favorite genres. 

movie-tips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • On the radio last night, they played ”pieces of April” by Three Dog Night, and then I remembered the movie that I loved so much, have you seen it with Katie Holmes?

    Aaron 2015-05-02 05:01:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!