VECKANS FILMTIPS – V.17

filmtips

Insurgent – 7/10
Genre: Adventure/Sci-Fi/Thriller
Watch this if you liked: Divergent

Ettan är ju nästan alltid bättre än tvåan men detta tyckte jag tyvärr var ett liiite för stort dropp ner från ettans nivå. Jag gillar ju serien så givetvis tyckte jag om filmen och kommer absolut se nästa men den hade mig inte alls lika tagen och intresserad som Divergent tyvärr. Hoppas nästa blir bättre!

The first movie is almost always better than the second one but this one, unfortunately, were at all as good as the first one. I like the movies so I still thought it was a good movie and I will see the next one but it didn’t have me as interested and hooked as Divergent. I hope the next one will be better!

Saving Mr. Banks – 9/10
Genre: Biography/Comedy/Drama
Watch this if you liked: Philomena

Åhhhh, Disney alltså. Jag älskar att de gör filmer för vuxna också, då slipper man liksom växa upp helt. Denna var superbra! Grymt skådespeleri, mysig och bra story och så himla roligt att se Los Angeles på 60-talet. Det jag gillade mest var att man förstår lite mer hela tiden och inte bara en stor bomb på slutet då allt blev solklart, man fick liksom klura lite!

Ohhh, Disney, Disney, Disney. I love it when they make movies for adults too, it makes me feel that I don’t have to grow up. This one was really good! Great acting, cozy and interesting story and so much fun seeing Los Angeles in the sixties. What I liked the most about it is that I understood more and more during the movie and not just a big bomb in the end when everything becomes clear. I had to think a little! 

Think Like A Man Too – 8/10
Genre: Comedy
Watch this if you liked: Think Like A Man/The Hangover

Eftersom att jag gillade Think Like A Man så mycket så vad jag ju tvungen att se uppföljaren! Snäppet sämre än ettan (såklart) men fortfarande riktigt bra och underhållande med samma känsla som den första. Alltid roligt att kika lite på Vegas också! De hade dock kunnat ta det ett steg till med humorn, kändes som att de fegade ur till skillnad från första filmen som var såååå rolig. Tips när man vill ha något lättsams att skratta åt!

Since I loved Think Like A Man I just had to see the second movie too. It wasn’t quite as good as the first one (of course) but still really good and entertaining with the same feeling as the first one. Always fun to watch Vegas too! They could have taken the humor to the next level though cause it wasn’t as funny as the first one that I laughed my way through. A great choice when you want something easy and funny! 

movie-tips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!