5 THINGS

IMG_4356 22

Jag har aldrig varit en gröt-person. Jag har alltid tyckt att det har varit helt okej och har kunnat välja det när det finns färdigt men jag skulle aldrig få för mig att göra det till mig själv men enda sedan jag flyttade till Australien så är det det enda jag vill ha på morgonen. Vad hände? Jag gör min med havregryn, chiafrön, solrosfrön, linfrön och kanel och toppar den med en sked blåbärssylt och keso eller äppelmos, keso och hackade mandlar. Yum!

I’ve never been a porridge kind of person. I’ve always thought that is was okay and had it some times when someone else made it for me but I would never have cooked it for myself in the morning. But, ever since I got to Australia it’s almost the only thing I want for breakfast. What happened? I make mine with chia seeds, lin seeds, sunflower seeds and cinnamon and top it with blueberry jam and cottage cheese or apple sause, cottage cheese and almonds. Yum!

IMG_73792

Hade på mig min nya, marinblå klänning när vi var i Swan Valley. Jag tyckte att den var så perfekt för en lördagsutflykt! Ni kan hitta den här. 

Wore my new, blue dress when we went to Swan Valley last weekend. I thought it was really perfect for a Saturday adventure! You can find it here. 

riddarsporrar-blommor

Saknar verkligen att ha en massa färska blommor hemma i lägenheten hela tiden! Här är en vas vackra Riddarsporrar från förra försommaren.

I really miss having all these fresh flowers at home in the apartment all the time! Here is a vase with beautiful Delphiniums from last summer. 

IMG_55602

Alltså denna, vet inte vad jag ska säga. Hot & Cold Chocolate, varm choklad med vit chokladglass i. Bland det godaste jag har smakat! Inte helt billig och inte så väldigt hälsosam men ändå kan jag verkligen inte låta bli denna när jag får syn på ett San Churros.

Ehm, this one. I don’t even know what to say. Hot & Cold Chocolate, hot chocolate with white chocolate ice cream, among the tastiest things I’ve ever had! It’s pretty expensive and not that healthy but still I simply can’t resist to buy one every time I see an San Churros. 

IMG_40412

Älskar denna fläta! Superenkel, fin och så gör den en inte skallig på halva huvudet för att få tillräckligt med hår till flätan. Gillar ni den kan jag absolut fixa en tutorial snart.

I love this braid! Simple, cute and doesen’t make you look bold to get enough hair for the braid. If you also like it I will make sure to make a tutorial for you as soon as possible! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!