MORNING AT THE BALCONY

IMG_69272(2) IMG_69232(2) AU Vardagsbilder vår 20152

This mornings location: Our balcony

Glad Fredag allihopa! Jag hoppas att ni har en riktigt rolig/mysig/härlig/galen helg framför er. Jag har spenderat hela förmiddagen med täcket i vår underbara solsäng på balkongen och fått en massa plugg gjort. Jag känner mig riktigt nöjd med mig själv och det är en himla humörpush inför helgen! Efter att ha fått plugget gjort la jag mig en timme vid poolen och nu sitter jag i köket och redigerar en massa bilder och förbereder inför kommande inlägg så att jag får så mycket ledig tid som möjligt i helgen. Men, tillbaka till solsängen. Är den inte underbar? Den ingick ju då inte i lägenheten som de andra möblerna utan vi åkte till IKEA och köpte den men det har redan varit värt pengarna, den är vårt andra hem! ”Fotdelen” sitter dessutom inte fast så om man vill kan man dra ut den och ta bort dynorna så blir det soffa och bord! Så KÄÄÄKT (på grov göteborska). Håll uktik efter veckans filmtips som kommer senare!

Happy Friday everybody! I hope you all have a real fun/cozy/wonderful/crazy weekend ahead of you. I’ve spent all morning in our amazing sunbed at the balcony and gotten a lot of studying done. I’m really happy with myself and it is a real mood push now for the weekend. After getting the studying done I spent an hour by the pool and now I’m in the kitchen editing pictures and trying to prepare as much as possible for upcoming posts so that I’ll have a lot of free time this Saturday and Sunday when we have a lot planned. But, back to the sunbed. Isn’t it amazing? It wasn’t included in the apartment like the other furniture but we went to IKEA and bought it ourself and it has already proven being worth it. This weeks movie tips will come up here soon, so stay posted! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!