RECIPE: FAJITA STYLE QUESADILLAS

IMG_62922 . . . . .   IMG_63032

Åhhh vad irriterande! Detta inlägg skulle egentligen upp igår kväll men som vanligt när jag loggar in på bloggen när jag vaknar så blinkar det ”Missad tidsinställning” i rött, jaja, ni får läsa det nu istället! Detta är en av mina absoluta favoriträtter, speciellt med fajita-twisten. Nu ska jag iväg till jobbet för en heldag. Detta är den sista ”tunga” dagen då alla har lov nu så jag passar tre barn 11 timmar, i fortsättningen kommer jag bara ha 2-åringen på dagarna och sedan alla från senare på eftermiddagen – phju!

Ahhh, so irritating! This post was supposted to be published last night but as usual when I log in when I wake up I see that it hasn’t… Anyway, you get to read it now insead. This is one of my absolute favorite recipes, epecially with the fajita-twist. Just let me know and I’ll send you the recipe in english! Now I’m off to work!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hi Fanny,
  I’d love to get this recipe in English. It looks so good!
  I really enjoy your blog, by the way. It’s so positive and your pictures are your pictures are so nice, just looking at them makes me happy! 🙂
  Love from Germany

  Miri 2015-04-16 20:43:58
  Svara
 • Så smarrigt! 🙂

  Linnea 2015-04-16 19:31:56 http://neeiis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!