MIDWEEK INSPO

inspo-1 inspo-2 inspo-3

Godmorgon! Hoppas ni alla sovit riktigt gott och har en härlig dag framför er. Efter en vecka av konstant regn och faktiskt ganska kallt är det idag full sol och varmt igen och inget annat än detta i syne på väderrapporterna för de kommande 10 dagarna. Underbart! Jag håller på att planerar en massa kul för helgen, vi funderar på att hyra en bil så att vi lättare kan ta oss till ställen lite längre bort, kommunaltrafiken här är nämligen inte mycket att hänga i julgranen. Vi funderar även på att köpa en bil så småningom men det får bli efter vintern/svenska sommaren när vi fått ihop lite mer pengar i sådana fall. Nu ska jag ut och fota lite, gårdagens middagsrecept kommer senare!

Good morning! I hope you all had a good nights rest. After a week of rain the sun is shining today and it looks like it will keep doing that for 10 whole days, wonderful! I’m planning for our weekend and we’re thinking about renting a car so that we can get to places further away more easily, the buses here isn’t much to cheer about, haha. We’re also thinking about buying our own car but that will have to be after the winter/european summer when we have some more money. Now I’m going out to take some pictures, last night’s dinner recipe will show up here later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!