FAVORITES RIGHT NOW: BEAUTY

IMG_62452(2)

1. ”Versace – Bright Crystal”, min all time favorite när det kommer till doft. Detta är min andra flaska och jag är sååå glad att jag köpte om den. Får alltid många frågor om vilken parfym jag använder när jag har denna och så är flaskan så söt och lätt att packa med sig.

”Versace – Bright Crystal”, my all time favorite when it comes to parfumes. This is the second time I’m buying this and I’m soo glad I did. I always get a lot of questions about what parfume I’m wearing when I use this and the bottle is so cute and easy to bring everywhere. 

2. X-lash, dessa fick jag i ett samarbete för måååånga (säkert 3-4) år sedan och jag använde den lite då för att recensera den och sedan glömde jag bort dem tills mina fransar helt plötsligt började gå av för några månader sedan. Jag vet inte vad som hände för jag har alltid haft ganska många och långa fransar men jag tror att det var rengöringen jag använde då. Hur som helst så bestämde jag mig för att ge X-lash en chans igen och WOW, på några veckor var mina fransar längre och fylligare är någonsin. Love it!

X-last, I got these in a collaboration maaaany years ago and I used it for a while then to be able to write about it and then I just stopped. Then a few months ago my lashes just started falling off and got really short which was really weird since they’ve always been long so I gave X-lash a shot and in just a few weeks my eyelashes were longer and thicker than ever. Love it!

3. Just nu kör jag bara neutralt på naglarna och favoriterna är fortfarande Essie.

Right now I’m only using natural colors on my nails and Essie is still my favorite brand. 

4. Lumene har ett läppstift/läppbalsam som heter ”Natural Code” som vad jag vet bara finns att köpa på Lindex. Det är i alla fall sååå bra, det är mjukt som ett läppbalsam men har en svag, beige färg som tonar ner läpparna sådär ap-snyggt utan att få det att se kladdigt ut.  Alltid i min handväska!

Lumene has a lipstick/lipbalm that’s called ”Natural Code” and it’s soooo good. It’s soft like a lipbalm but it has a touch of beige in it and gives your lips that perfect look without making it look messy and too much. 

5. Jag fick hem denna Deo från Yvonne Ryding i ett pressutskick innan jag åkte och WOW. Den doftar sååå gott, inte alls som vanlig deo, och fungerar dessutom otroligt bra. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till när denna tar slut snart, buhuuu.

I got this Deo in a press realese just before I moved to Australia and WOW. It smells soooo good, not at all as other deo’s, and it works great. I don’t really know what to do when I finish this, buhuuu. 

6. Har tjatat om denna förut men det är värt att göra det igen, Clarins ”Be long” mascara, OMG.

I’ve told you about this before but it’s worth telling again, Clarins ”Be long” mascara, OMG. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Fanny! Ville bara säga att jag nyss var på Lindex för att köpa ”Natural Code” och de sa då att de ska utgå och att de sista säljs ut nu. Tänkte att du ville veta så du kan gå & köpa på dig ett par! 😉

  Förövrigt, jätte snyggt & bra läppstift! Tack för tipset!

  Moa | hobbyfotograf 2015-05-08 15:59:20 http://nouw.com/moahakansdotter
  Svara
 • Både parfymen och mascaran är en favorit här med – du har bra smak 😉 när kommer det bilder på lägenheten? Kram

  Therese 2015-04-14 16:13:14
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Kul att vi har samma smak! 😀

   Åhh SNART hoppas jag, måste vänta tills nästa lön så att jag kan köpa det sista 😉

   Fanny Staaf 2015-04-21 12:52:49
   Svara
 • Patfymen luktar så gott och nagellacket samt läppstiftet var så fint 🙂

  Linnea 2015-04-14 14:58:44 http://neeiis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!