FEVER

IMG_61742(2)2 IMG_61012(2)2 IMG_61542 IMG_61132(3)2 IMG_61692(2)2

My weekend

Okej, så jag har spenderat hela helgen i sängen med feber, illamående och magont i sängen. Så kul! Igår sov jag från och till hela dagen och när jag väl somnade för natten (vid typ 6… haha) så sov jag 15 timmar i sträck så idag mår jag i alla fall lite bättre trots att jag fortfarande har himla ont i magen och huvudet. Här hade man längtat efter en rolig helg efter att ha jobbat hela veckan men det var väl lite som ett brev på posten efter att ha spenderat hela dagarna med sjuka barn. Ville bara uppdatera er lite om varför det inte blev några inlägg igår, nu ska jag läsa lite bok och dricka min 100e kopp blåbärste.

Okay, so I’ve spent the whole weekend in bed with a fever, vomits and stomach ache. So much fun! Yesterday I slept to and forth all day and then when I fell a sleep for real in the evening I slept for 15 hours non stop so today I feel a bit better even tough my stomach and head still hurts. Oh, I really looked forward to a fun weekend after a whole week of work and studies, but I could probably had figured out this was going to happen after spending a whole week with sick kids. I just wanted to give you an update on why there weren’t any new posts here yesterday. Now I’ll read a little and have my 1ooth cup of blueberry tea. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh va tråkigt, hoppas du blir bättre! Hela mitt påsklov spenderade jag sängliggande med feber och förkylning men är bättre nu. Ha en fin dag härliga Fanny! Kram

  Klara 2015-04-13 15:06:57 http://nouw.com/kalstrom
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Blää, det lät ju inte alls roligt 🙁 Usch för alla sjukdomar dessa tider! Stor kram Klara 🙂

   Fanny Staaf 2015-04-14 05:08:20
   Svara
 • Hej fina Fanny! Hoppas allt är fint med dig! Jag är i behov av en begige soft trenchcoat så stilren så möjligt lagom längd då jag inte är så lång vet du var jag kan få på tag i en tips? Tack för en bra blogg! Ha det gott! L

  Lia 2015-04-12 15:10:56
  Svara
  • Svar på Lias kommentar.

   Hejsan!

   Åhh är ute efter en likadan! Tyvärr har jag ju inte stenkoll på Sverige-butikerna nu men prova på Gina, såg att de hade en superfin för några veckor sedan 🙂 Kram!

   Fanny Staaf 2015-04-13 10:44:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!