3 FREDAGSTIPS

filmtips

Still Alice – ♥♥♥♥
Genre: Drama
Watch this if you liked: You’re Not You

Det jag hade hört mest om den här filmen var att det var fantastiskt skådespel och det var det verkligen. Många kända ansikten är med och tar filmen till en helt ny nivå. Filmen handlar om en kvinna som får Alzheimers i väldig tidig ålder och hur hon lever med det och reagerar när sjukdomen tar över mer och mer.

What I’d head most about this movie was that the acting was incredible and it really was. A lot of famous faces worked together and took this movie to a whole new level! The movie is about a woman who is diagnosed with Alzheimer disease very young and how she lives with it and react when it starts to take over her more and more. 

Million Dollar Baby – ♥♥♥♥♥
Genre: Drama/Sport
Watch this if you liked:

Denna tog mig lite med storm och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Det var en av ”Jespers filmer” och jag var lite småtjurig och trotsig mot den i början men den förvånade mig verkligen. Hillary Swank är grym i denna rollen och resten av skådespelarna är också mitt i prick. Man känner liksom med alla för att man gillar dem så mycket. Hur som helst, jag vill inte skriva så mycket om filmen för jag är rädd att avslöja för mycket men den är otroligt fin, sorglig och riktigt stark och fick mig att ifrågasätta mycket efteråt.

This one took me by surprise and I don’t really know how to describe it. It was one of ”Jespers movies” and I wasn’t all that happy about watching it at first but it really won me over in the first 10 minutes of the movie. Hillary Swank is amazing in this role and the rest of the actors are perfect too. In a way you feel with all of them which made me more interested in what was going to happen. Anyway, I don’t want to write to much because I’m afraid that I’ll give to much away but it’s a really beautiful, strong, sad movie that got me to question a lot.

Think Like A Man – ♥♥♥♥
Genre: Comedy/Romance
Watch this if you liked: Hitch

Humorn i denna får verkligen 5/5, jag skrattade filmen igenom! Superbra och lättsam RomCom som fungerar lika bra med kompisarna som med pojkvännen/flickvännen. Jag gillar när sådana här filmer har ett speciellt tema och upplägg, det gör att den känns ny och unik även fast det egentligen kanske är samma gamla som man sett 30 andra av, haha. Se den!

The humor in this one gets 5/5 toasters, I laughed thoughout the movie. Great RomCom that works just as good with your friends as your boyfriend/girlfriend. I like when these types of movies have a special theme, it makes it feel new and unique even tough it’s probably just the same as you’ve seen 30 times before, haha. Watch this! 

movie-tip

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!