RECIPE: HOMEMADE MANGO & COCONUT POPSICLES

IMG_49552(3) . . . . . IMG_49762(2)

Mitt första inköp när jag kom hit till Australien var pinnglassformar, och det har redan visat sig vara ett bra köp! Det finns så enorma mängder med mumsiga glassrecept som man kan göra själv som är hälsosamma. Dessa kallar jag för frukostglassar då det är precis vad jag äter till frukost ibland: Frukt, yoghurt och juice!

Jag är ledsen över att det är lite snål uppdatering denna veckan förresten. Jag trodde att jag skulle vara så gott som ledig hela veckan men istället så jobbar jag 10-11 timmar varje dag då minstingen är hemma och är sjuk så det är lite svårt att hinna med att fota och skiva emellan tyvärr. Jag hoppas ni förstår!

My first buy when I got here to Australia was popsicle molds, something that I’ve already realized was a really good buy! There are so many yummie popsicle recipes that you can make yourself that is healthy. These ones I call Breakfast Popsicles because their exactly what I have for breakfast some days: Fruit, yoghurt and juice! As usual, just let me know if you want the recipe in english and I’ll send it to you. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Ser väldigt fräscht ut! Om man inte har pinnglassformar, kan man göra på något annat sätt då?
  Ha en bra dag 🙂

  Emmy 2015-04-19 13:19:34
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Det smakar fräscht också! Jag vet faktiskt inte, har bara gjort i pinnglassformar och tror det blir absolut bäst. Det enda andra jag kan tänka mig är typ isformar och suga på kuberna men det blir ju inte riktigt samma grej… haha. Formar finns annars att köpa på Åhléns/ÖB/Maxi och är inte så dyrt. Kan vara en bra investering för sommaren 🙂

   Fanny Staaf 2015-04-21 12:37:53
   Svara
 • Åh tack för receptet! Har varit helt inne i jordgubb/blåbärs smoothies, kul att hoppa till detta 😀

  N 2015-04-14 00:46:16
  Svara
 • Dem ser supergoda ut!

  Andrea Leijon 2015-04-11 21:42:01 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • your photos are amazing!!!

  https://aspoonfulofnature.wordpress.com/

  Anna 2015-04-09 20:31:59 https://aspoonfulofnature.wordpress.com/
  Svara
 • Så gott! Klart vi förstår att det blir lite mindre bloggning 🙂

  Linnea 2015-04-08 15:37:10 http://neeiis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!