Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INSTAGRAM FEED

instagram-inspo insta-inspo instagram instagra

Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Där uppdaterar jag med mer vardagsbilder varje dag!
Don’t forget to follow me on Instagram, there I post everyday pictures of what I do and what I see daily!

Godmorgon! Jag hoppas att era påskfiranden har varit underbara hittills, mitt har varit väldigt otraditionellt men mysigt, roligt och välbehövligt! Igår hade vi en liten inflyttningsfest här i lägenheten så det blev en sovmorgon och en långfrukost på balkongen idag. Vädret är helt underbart så trots trötthet och lite huvudvärk så ska vi sticka iväg på en utflykt senare i eftermiddag och verkligen utnyttja dagen ordentligt. Det är såndär underbar temperatur i luften idag så jag ryser av njutning varje gång en varm vind sveper förbi här på balkongen där jag sitter. Ibland vill jag bara spela in ett helt tillfälle med dofter, känslor, ljud och syn och dela med er för att en bild verkligen inte räcker till, just nu är ett sådant tillfälle!

Good morning! I hope your Easter’s have been great so far, mine have been very untraditional but cozy and fun! Yesterday we had a small housewarming party in the apartment so today we slept in and then had a big breakfast on the balcony. The weather is amazing today so even though we’re tired and I have a headache we’re going on a small trip later this afternoon to really take advantage of the day. The air has that perfect temperature today, sometimes I just want to save a whole moment with smells, feelings, sounds and sights and share it with you when a picture simply isn’t enough to explain it, now is one of those moments!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Glad påsk på dig Fanny! Ni verkar ha det hur mysigt som helst i Australien! Kram

    Sara 2015-04-05 13:59:16
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che