INSTAGRAM FEED

instagram-inspo insta-inspo instagram instagra

Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Där uppdaterar jag med mer vardagsbilder varje dag!
Don’t forget to follow me on Instagram, there I post everyday pictures of what I do and what I see daily!

Godmorgon! Jag hoppas att era påskfiranden har varit underbara hittills, mitt har varit väldigt otraditionellt men mysigt, roligt och välbehövligt! Igår hade vi en liten inflyttningsfest här i lägenheten så det blev en sovmorgon och en långfrukost på balkongen idag. Vädret är helt underbart så trots trötthet och lite huvudvärk så ska vi sticka iväg på en utflykt senare i eftermiddag och verkligen utnyttja dagen ordentligt. Det är såndär underbar temperatur i luften idag så jag ryser av njutning varje gång en varm vind sveper förbi här på balkongen där jag sitter. Ibland vill jag bara spela in ett helt tillfälle med dofter, känslor, ljud och syn och dela med er för att en bild verkligen inte räcker till, just nu är ett sådant tillfälle!

Good morning! I hope your Easter’s have been great so far, mine have been very untraditional but cozy and fun! Yesterday we had a small housewarming party in the apartment so today we slept in and then had a big breakfast on the balcony. The weather is amazing today so even though we’re tired and I have a headache we’re going on a small trip later this afternoon to really take advantage of the day. The air has that perfect temperature today, sometimes I just want to save a whole moment with smells, feelings, sounds and sights and share it with you when a picture simply isn’t enough to explain it, now is one of those moments!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Glad påsk på dig Fanny! Ni verkar ha det hur mysigt som helst i Australien! Kram

    Sara 2015-04-05 13:59:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!