HILLARY’S BOAT HARBOUR

IMG_55422 IMG_50942 IMG_50752 IMG_56282 IMG_55622 IMG_51022 IMG_55482 IMG_55932 AU Vardagsbilder vår 2015 IMG_55812 IMG_56322

Här är lite bilder från vår eftermiddag som vi spenderade vid Hillary’s Boat Harbour som är både en liten strand och en massa affärer och mysiga restauranger uppbyggda på bryggor bland alla båtar, sååå mysigt! Vi delade på en galet god seafood platter och åt churros på bryggan medan vi tittade på solnedgången. Men nej, nu får bilderna tala för sig själva för jag har redan somnat 2 gånger medan jag gjort det här inlägget.. haha. Festande, 4 timmars sömn och en heldag på språng tar tydligen kol på mig (; Vi hörs i morgon!

Here are some mixed pictures from our afternoon and night that we spent at Hillary’s Boat Harbour which is a small beach and a lot of shops and restaurants on docks among all the boats, so cozy! We shared a yummy seafood platter and had churros at the dock while watching the sunset. But, now the pictures get to speak for them selves because I’ve already fallen asleep 2 times while making this post… haha. Partying, 4 hours of sleep and a whole day outside is apparently more than I can take (; Let’s talk tomorrow! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!