RECIPE: ZUCCHINI CHIPS

recipe-zucchini-chips-healthy-2 . . . . . IMG_45692

Wow, varför har jag inte provat detta tidigare? Sååå gott, enkelt och tusen gånger nyttigare än vanliga chips! Den enda nackdelen är att det blir så lite så att det tar slut på en gång… haha. I Sverige har vi ju en så fantastisk uppfinning som here osthyvel så ett tips är att använda den istället för kniven så blir det lite krispigare. Hoppas det smakar! / Wow, why haven’t I tried these earlier? Sooo good, simple and so much healthier than potato chips! The only downside is that the serving is so small so I always eat them all in 3 minutes… haha. If you want the recipe in english just leave me a comment and I’ll send it to you. I hope you’ll like them! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hi. Please send me your recipe in English. Thanks.

  Ruchi 2015-04-05 07:13:39
  Svara
 • Hej Fanny!

  Hittade din blogg för någon månad sen av en slump och har följt dig sens dess. Tycker du har en jättebra blogg och jag gillar den skarpt 🙂 Jag flyttar till Australien i september och står och funderar lite över vilken stad man ska välja att bo i. Backpackade på östkusten förra året och blev kär i landet, kulturen, människorna.. Allt! Men hade aldrig riktigt tid att se västkusten. Har hört så himla bra om Perth och västkusten förutom att det är lite dyrare och lite isolerat kanske. Hur trivs du? Hur är Perth som stad? Hör gärna både positiva och negativa saker. Ska bli jättekul att följa dig 🙂
  /Sandra

  Sandra 2015-04-04 19:18:00
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej Sandra!

   Vad roligt att du ska flytta hit, det tycker jag att du gör helt rätt i! Jag har ju faktiskt aldrig varit i Australien tidigare så jag har inget att jämföra med men jag älskar Perth. Det jag hört av andra är att det är absolut bäst väder här, finast stränder och finast natur. Människorna är också tydligen om möjligt ännu ”slappare” 😉 Haha. Det är väldigt mysigt och vackert och finns mycket att göra men det är en mindre stad än vad man tror och som du säger är den ganska isolerad. Detta gör inte mig något och jag tycker att det är ganska skönt att staden inte känns så stor men jag kan tänka mig att många kanske blir besvikna på det!

   En annan fördel i Perth som är väldigt stor för mig är att det ligger närmast Sverige. Detta gör det lättare, snabbare och billigare att flyga till Asien (knappt en timme till Bali) och Europa och även 3 timmar mindre tidsskillnad till Sverige än vad Sydney har vilket gör det lättare att ringa hem osv.

   Detta är allt jag kan komma på nu, men hör mer än gärna av dig om det är något mer du undrar över 🙂 Kram!

   Fanny Staaf 2015-04-08 07:27:40
   Svara
 • ser gott ut, måste testa!

  diman 2015-04-04 18:47:11 http://nouw.com/dilinnd
  Svara
 • these are deliciouus and so easy!! yumm

  https://aspoonfulofnature.wordpress.com/

  Anna 2015-04-04 12:58:17 https://aspoonfulofnature.wordpress.com/
  Svara
 • Ska definitivt testa, det ser jättegott ut 🙂 Var kommer den snygga skärbrädan ifrån? 🙂

  Cilla 2015-04-04 11:36:46
  Svara
 • Åh vad gott det lät 🙂

  Linnea 2015-04-04 09:07:24 http://neeiis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!