3 FREDAGSTIPS

filmtips

Two Night Stand – ♥
Genre: Comedy/Romance
Watch this is you like: The Perks Of Being A Wallflower

Denna har jag spanat på länge men det har inte blivit av att jag har sett den innan. Den var inte alls som jag förväntade mig, men på ett positivt sätt! Den var bättre. Egentligen är jag inget enormt fan av Miles Teller men i denna var han okej plus att Jesper gillar honom och allt han accepterar i den här genren bara tar och tackar jag för! Haha. Kvinnliga huvurollen är Analeigh Tipton, kommer ni ihåg henne från Top Model?

I’ve been wanting to see this a long time but I haven’t had time until last night. It wasn’t att all like I imagined but in a good way! It was much better. I’m not really a big fan of Miles Teller but in this movie he was okay plus Jesper likes him and everything he likes in this genre I just take and swallow, haha. The main female is Analeigh Tipton, do you remember her from Top Model?

Annie – 
Genre: Family/Musical/Comedy
Watch this if you like: Charlie And The Chocolate Factory

Åhh, mys mys mys! Gillar man musikaler och kan se på lite barnaktiga filmer så är denna verkligen perfekt! Den är baserad på musikalen med samma namn för er som gillar den. Jag vet att det här kanske kommer låta lite konstigt men det är en perfekt sjuk-film, haha. Nästa gång jag ligger nerbäddad i soffan med en jäklig förkylning är det utan tvekan denna som kommer slås på först på TV’n! Men som sagt, det är en familjefilm/barnfilm så om man inte tycker om det så skulle jag välja bort denna.

Ohhh, this one was so cosy! If you like musicals and can watch childish movies this really is perfect! It’s based on the musical with the same titel for those of you who like that one. I know that this will sound weird but it is a perfect sick-movie, haha. Next time I’m under 5 blankets in the sofa stuck with a bad cold this is without doubt the first movie I will watch. But, as I said, it is a family/childens movie so if you don’t like that I wouldn’t watch this. 

The Imitation Game – 
Genre: Biography/Drama
Watch this if you like: The Theory Of Everything

Detta är en av Jespers filmer som jag offrade mig att se men den förvånade mig faktiskt! Den är baserad på en riktig historia vilket alltid får filmer att kännas så mycket starkare och den är verkligen värld alla priser och all uppmärksamhet den fått. Det är en väldigt allvarlig och ”tung” film så det är inget jag skulle sätta på och slökolla på men vill du ha riktig kvalitet en kväll och något som berör så skulle jag absolut kika på denna. Keira Knightley är ju amazing som vanligt också.

This is one of Jesper’s movies that we saw last week and it actually surprised me! It’s based on a true story which always makes movies that much stronger and it’s really worth all the awards and attention it has gotten. It’s a serious and very ”heavy” movie so I would watch it when your tired, haha. Keira Knightley is amazing as usual! 

movie-tips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Dina filmtips har räddat sååå många utav mina helgkvällar haha, jag älskar dem!

  Frida 2015-04-06 00:41:37
  Svara
 • I really liked Two Night Stand, not in a I’m going to purchase the dvd type of way but it was enjoyable. I’m a huge fan of Miles Teller though, he reminds me of a young Vince Vaughn. I love the original Annie so much so I can’t bring myself to watch the newly released one. x

  Kate 2015-04-04 13:07:14
  Svara
  • Svar på Kates kommentar.

   Haha I totally understand, I’m that way with a lot of new movies but I haven’t actually seen the old ”Annie” 🙂

   Fanny Staaf 2015-04-08 07:31:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!